ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

dexameni petrelaiou-ck
ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΥΒΑ

Η δεξαμενή πετρελαίου είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία μιας εγκατάστασης κεντρικής θέρμανσης.                                                                                       

Η εταιρία μας κατασκευάζει μεταλλικές δεξαμενές σε οποιαδήποτε διάσταση ζητηθεί (αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθούν) και με οποιαδήποτε απαίτηση σε παροχές από άποψη τεμαχίων και διαμέτρου.

Το υλικό κατασκευής είναι χαλύβδινο έλασμα (μαύρη λαμαρίνα) ,πάχους συνήθως 3mm. Το πάχος της λαμαρίνας εξαρτάται από το ύψος της δεξαμενής. Για δεξαμενές έως 2m ασφαλής κανόνας είναι η λαμαρίνα να έχει πάχος 3mm, πάνω από 2m έως 3m το πάχος πρέπει να είναι 4mm ενώ για μεγαλύτερα ύψη θα πρέπει να προηγηθεί μελέτη μηχανολόγου.

Όλες οι δεξαμενές μας εσωτερικά διαθέτουν τις κατάλληλες ενισχύσεις από σιδηρογωνιά συγκολλημένη στα τοιχώματά τους για την αποφυγή φουσκώματος κατά το γέμισμα. Στο επάνω μέρος των δεξαμενών τοποθετείται ανθρωποθυρίδα κατάλληλων διαστάσεων με καπάκι προστασίας για πρόσβαση στο εσωτερικό της δεξαμενής.

Όλες οι δεξαμενές διαθέτουν τις κατάλληλες μούφες ως εξής:

  • Μούφα γεμίσματος για την τροφοδοσία της δεξαμενής από απομακρυσμένο σημείο.
  • Μούφα τοποθέτησης εξαερισμού για την αποφυγή αναθυμιάσεων.
  • Μούφα για την τοποθέτηση οργάνων μέτρησης της αυτονομίας της δεξαμενής με ηλεκτρονικά μέσα (εναλλακτικά τοποθετείται δείκτης αυτονομίας της δεξαμενής).
  • Μούφα για το άδειασμα της δεξαμενής από τα κατάλοιπα που δημιουργούνται στο πέρασμα του χρόνου.
  • Μούφα για την αναμονή του πετρελαίου προς τον καυστήρα του λέβητα.

Στο κάτω μέρος της δεξαμενής τοποθετούνται τα κατάλληλα μεταλλικά πόδια συνήθως σε απόσταση 15cm από το έδαφος.

Τέλος η εταιρία μας παρέχει 20ετή γραπτή εγγύηση  στεγανότητας της δεξαμενής υπό την προϋπόθεση ο πυθμένας της δεξαμενής να έχει απόσταση από το έδαφος 15 cm.

ANOXEIDOTI DEXAMENI
ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ

Η C.K. THERMETALLIKI εκτός από δεξαμενές πετρελαίου αναλαμβάνει και την κατασκευή μεταλλικών δεξαμενών αποθήκευσης νερού ή οποιουδήποτε άλλου υλικού στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Οι δεξαμενές κατασκευάζονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη ,λαμβάνοντας υπόψιν το υλικό αποθήκευσης και τους χωροταξικούς περιορισμούς , βάσει των οποίων ορίζονται οι διαστάσεις των δεξαμενών σε συνδυασμό με την χωρητικότητά τους.

Οι δεξαμενές μας παραδίδονται στο χώρο σας έτοιμες κατόπιν παραγγελίας ή κατασκευάζονται στο χώρο σας εφόσον λόγω διαστάσεων δεν υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης από πόρτες κτλ.

Η εταιρία μας διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και εμπειρία του προσωπικού μας είναι σε θέση να σας προσφέρει άριστης ποιότητας και αντοχής δεξαμενές από πιστοποιημένα υλικά και συγκολλήσεις.

Η C.K. THERMETALLIKI διαθέτει πιστοποίηση ΕΝ-1090 και εγγυάται την άψογη και εξαιρετική παροχή υπηρεσιών και κατασκευών.

                           Η σιγουριά,η ασφάλεια και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα και αξίωση!

Θέλετε Προσφορά Για

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο:
211 01 33 201 - 211 01 33 202 - 694 05 70 034
ή στείλτε μας email από την φόρμα επικοινωνίας στα δεξιά σας.