Δευτέρα - Σαββάτο

08:00 - 17:00

Τηλέφωνο

211 01 33 201 - 2 | 694 05 70 034

Edit Content

Σχετικά με μας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, των ανακαινίσεων και της θέρμανσης. Με πολύ μεράκι και αγάπη για τη δουλειά μας, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταλλική κατασκευή και επισκευή, ανακαίνιση χώρου καθώς και εργασίες σε ό,τι αφορά τον χώρο της θέρμανσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Μεταλλικές Πόρτες                                 

Στον προσωπικό και επαγγελματικό μας χώρο πρωταρχικό μας μέλημα και βασική ανάγκη αποτελεί η ασφάλεια και η προστασία του χώρου μας.Η είσοδος  ενός κτιρίου αποτελεί βασικό στοιχείο για να θεωρηθεί ένας χώρος προστατευμένος ή έστω δύσκολα προσβάσιμος.

Η δυνατότητα επεξεργασίας του μετάλλου μας δίνει πρόσβαση σε πληθώρα επιλογών σχεδίων και συνδυασμών,με βάση τη διακόσμηση του χώρου σας και την εξωτερική όψη της εκάστοτε περίπτωσης. 

Η εταιρία μας κατασκευάζει αυλόπορτες σε ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ με υψηλή αισθητική,ποιότητα και τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές.Το άρτια εκπαιδευμε΄νο προσωπικό μας και η πολυετής εμπειρία υπόσχονται άριστο αποτέλεσμα με αντοχή στο χρόνο και με βάση πάντα τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας.Αναλαμβάνουμε εκτός από την κατασκευή και την τοποθέτηση προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Άλλωστε,η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Θέλετε Προσφορά Για

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο:
211 01 33 201 - 211 01 33 202 - 694 05 70 034
ή στείλτε μας email από την φόρμα επικοινωνίας στα δεξιά σας.