ΚΑΓΚΕΛΑ -ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

‘Ένα βασικό μέλημα και ανάγκη ,κατά την οικοδόμηση μίας οικίας, αποτελεί ο τρόπος που θα καθιστά την πρόσβαση από εξωτερικούς  παράγοντες ελεγχόμενη.

kagkela perifraxis-ck

Η περίφραξη του χώρου μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα και  η τοποθέτησή της έπεται της ολοκλήρωσης των υπόλοιπων κατασκευαστικών διαδικασιών για ένα λειτουργικό και ασφαλές σπίτι.

Ο πιο διαδεδομένος τρόπος περίφραξης είναι η τοποθέτηση καγκέλων.                                 Καθώς ο σίδηρος είναι ένα ορυκτό το οποίο επεξεργάζεται και διαμορφώνεται ,μας δίνεται η πρόσβαση σε πληθώρα επιλογών σχεδίων και χρωμάτων με την κατάλληλη επεξεργασία και βαφή.

Η εταιρία μας,με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της, αναλαμβάνει την περίφραξη του χώρου σας (οικόπεδο,μονοκατοικία,μπαλκόνια κτλ) προσφέροντας υπηρεσίες και κατασκευές υψηλών απαιτήσεων.

Οι προτάσεις ποικίλλουν ανάλογα με το γούστο και την αισθητική του εκάστοτε πελάτη.                                     Το παραδοσιακό στυλ χαρακτηρίζεται από την κατασκευή καγκέλων με λόγχες και καραβόλια σε διάφορα σχέδια. Οι πιο μοντέρνες ιδέες θέλουν την περίφραξη να διέπεται από απλά σχέδια που περιλαμβάνουν λάμες ,περσίδες ή μασίφ στρογγυλές βέργες κατά μήκος .                                                                                               Μία πιο φρέσκια ιδέα ,που διευρύνεται η τοποθέτησή τους συνεχώς, είναι η κάλυψη με λαμαρίνες διάτρητες ή σχεδιασμένες στο λέιζερ για όσους θέλουν ιδιωτικότητα ,καθώς καλύπτουν εντελώς το χώρο χωρίς να υπάρχει ορατότητα στο εσωτερικό της οικίας.

Όποιο στυλ και να επιλέξετε, η C.K. THERMETALLIKI είναι σε θέση να σας το προσφέρει σε ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ, σε ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ και ΑΨΟΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ!

Θέλετε Προσφορά Για

ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο:
211 01 33 201 - 211 01 33 202 - 694 05 70 034
ή στείλτε μας email από την φόρμα επικοινωνίας στα δεξιά σας.