Δευτέρα - Σαββάτο

08:00 - 17:00

Τηλέφωνο

211 01 33 201 - 2 | 694 05 70 034

Edit Content

Σχετικά με μας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, των ανακαινίσεων και της θέρμανσης. Με πολύ μεράκι και αγάπη για τη δουλειά μας, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταλλική κατασκευή και επισκευή, ανακαίνιση χώρου καθώς και εργασίες σε ό,τι αφορά τον χώρο της θέρμανσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΤΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

ΤΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

ΤΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

Τα κάγκελα αποτελούν βασικό δομικό στοιχείο ενός κτιρίου. Στην αγορά συναντάμε κάγκελα για διάφορες χρήσεις: εξωτερικού χώρου, μπαλκονιού, κάγκελα για εσωτερικές σκάλες κτλ.

Η επιλογή των κάγκελων παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην ασφάλεια του χώρου μας όσο και στην διακόσμησή του. Για το λόγο αυτό συναντάμε διάφορα στυλ κάγκελων (παραδοσιακά, περίτεχνα, μοντέρνα, απλά κτλ).

Η επιλογή των κάγκελων που θα τοποθετήσουμε εξαρτάται από τις προσδοκίες και τις επιθυμίες μας όπως και από το budget που έχουμε οριοθετήσει, προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σας παραθέτουμε τις πιο δημοφιλείς επιλογές που έχουμε στην επιλογή των κάγκελων τόσο εξωτερικού όσο και εσωτερικού χώρου:

→ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑ: Τα σιδερένια κάγκελα κατασκευάζονται από συμπαγή κομμάτια σιδήρου ή από σίδηρο μασίφ. Παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και δεν φθείρονται από τις καιρικές συνθήκες (εφόσον έχουν γίνει σωστές οι συγκολλήσεις ώστε να μην περνάνε υγρασίες) .Υπάρχει μεγάλη γκάμα σχεδίων, ειδικότερα εάν κάποιος έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε περίτεχνο κάγκελο. Μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα προσφέροντας έτσι ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι τιμές τους ποικίλλουν καθώς εξαρτώνται από το σχέδιο που θα επιλεχθεί, ωστόσο αποτελούν την πιο οικονομική λύση που συνδυάζει την ασφάλεια και την ποιότητα με την εξαιρετική εμφάνιση.
→ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ: Τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν την ιδανική επιλογή καθώς παρουσιάζουν σημαντικά πλεονεκτήματα. Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματά τους είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής απαιτώντας ελάχιστη συντήρηση. Τα βρίσκουμε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων (βάφονται μόνο ηλεκτροστατικά),έχουν εύκολη τοποθέτηση και παρέχουν υψηλή ασφάλεια και αισθητική. Οι τιμές τους εξαρτώνται από το σχέδιο και το βασικό υλικό.
→ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΙΝΟΧ: Τα κάγκελα αλουμινίου τύπου ΙΝΟΧ (αλλιώς ανοδιωμένα κάγκελα αλουμινίου) είναι μια ειδική κατηγορία κάγκελων αλουμινίου. Η ανοδίωση είναι το ηλεκτροχημικό φινίρισμα του αλουμινίου που το κάνει πιο ανθεκτικό στις συνθήκες του περιβάλλοντος. Τα κάγκελα τύπου ΙΝΟΧ έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν σκουριάζουν. Το κόστος τους είναι χαμηλότερο σε σχέση με τα ανοξείδωτα κάγκελα.
→ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ: Τα ανοξείδωτα κάγκελα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι , ένα υλικό ανθεκτικό στη διάβρωση και τη σκουριά. Παρουσιάζουν αντοχή στο χρόνο και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, έχουν άψογη εμφάνιση και εξαιρετική ποιότητα. Το κόστος τους εξαρτάται από το σχέδιο και γενικά είναι η πιο ακριβή επιλογή από τις προαναφερθείσες.